De voorstelling

Pip en Co biedt andere deze voorstellingen aan:

Op de vlucht
Een mooie en zeer actuele voorstelling over Adira, een meisje op de vlucht. Een voorstelling voor basisscholen, speciaal onderwijs, Lowan scholen en AZC’s.

 

 

 

 

 

 

Pip en Filou
Pip en Filou vormen een schattig en zeer grappig duo dat graag op bezoek komt bij verzorgingshuizen of ZML scholen.  Een bezoek vol gezelligheid, zang, aandacht en improvisatie.

 

 

 

 

Dora en Saartje

Twee vrolijke wasdames die op bezoek komen bij mensen met dementie. Een gezellig bezoek met liedjes uit de oude doos, kleine huishoudelijke bezigheden (was vouwen en sokken sorteren e.d.) en warm contact.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tante Pip & tante Co komen op bezoek
Interactieve voorstelling van een half uur. Vol liedjes en gezelligheid voor mensen met een verstandelijke beperking. 
Te boeken vanaf: Juni 2019. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lekker puhhh!!

De voorstelling gaat over pesten en anders zijn, en is voor kinderen uit de onderbouw. Juist op het moment dat het nog weinig speelt willen wij laten zien dat uitlachen, buiten sluiten en nadoen ook vormen van pesten zijn en dat dat niet fijn voelt.

Lekker puhhh! gaat over Pip, een verlegen stotterende clown. Haar vrienden Tino, Snoes en Janos vinden haar maar een doetje: zij kunnen alles beter. En dat laten ze haar merken ook. Op een gegeven moment gaan ze te ver: Pip moet huilen en voelt zich heel erg alleen. Gelukkig vindt ze een magisch vestje, en telkens als Tino dat aantrekt is hij heel aardig tegen Pip. Dan begrijpen de clowns dat ze veel beter aardig tegen elkaar kunnen zijn, zodat ze samen kunnen spelen. Ze zingen een lied en gaan samen af.