De voorstelling

Theater Pip en Co presenteert verschillende voorstellingen vol gezelligheid, zang, aandacht en improvisatie voor basisscholen

Pip en tante co op bezoek

Pip heeft er heel veel zin in, maar tante Co’tje is een beetje sip en mopperig. Pip doet erg haar best om haar samen met de kinderen een beetje op te vrolijken. Ze zingen een liedje, doen een dansje en geven haar een mooie bos bloemen. Maar wat e ook proberen het wil niet echt lukken. Als Pip toch eens kon toveren… dat zou voor iedereen een stuk gezelliger zijn. Ze heeft wel een beetje hulp nodig, hocus pocus pilatus pas… hoe loopt dit af?

 

 

 

Sinterklaasvoorstelling

Meer informatie binnenkort beschikbaar!

 

Ver van huis (binnenkort beschikbaar)

Hoe zou het zijn als je je land moet verlaten, omdat er oorlog is en je terecht komt in een vreemd land waar je niet welkom bent en helemaal alleen. Adira komt aan met een kost vol spulletjes en haar liefste pop Selfie, maar ze mag de grens niet over omdat ze geen papieren heeft. Ondanks het zware thema toch een vrolijke en grappige voorstelling vol met liedjes. Een mooie voorstelling die ook geschikt is voor kinderen uit de taalklas. 

 

Algemene informatie over de voorstellingen

Geschikte locatie:

  • Speellokaal, gymzalen of aula

Tarief:

  • 550,- euro voor 1 voorstelling
  • 750,- euro voor 2 voorstellingen
  • 850,- euro voor 3 voorstellingen (wel op dezelfde locatie)

Doelgroep:

  • Groep 1 t/m 4 en taalklassen